Broșura de promovare a agriculturii susținute de comunitate

Broșura Be part of CSA! își propune să faciliteze o mai bună înțelegere a conceptului de agricultură susținută de comunitate și a modului în care aceasta poate fi dezvoltată în diferite contexte culturale, economice și sociale. O serie de exemple practice și instrumente sunt prezentante în cadrul broșurii. Modelul de referință pentru România a fost cel al parteneriatului de solidaritate ASAT, acesta fiind cel mai bine dezvoltat model de agricultură susținută de comunitate din țara noastră.

Broșura a fost realizată în cadrul proiectului Be part of CSA!, cofinanțat prin Erasmus+. Proiectul a fost coordonat de către asociația TUDATOS VÁSÁRLÓK KÖZHASZNÚ EGYESÜLETE din Ungaria, având ca parteneri Platforma Urgenci din Franța, Liga Pro-Bio din Cehia și Asociația CRIES din România. Perioada de desfășurare a proiectului a fost noiembrie 2014 – noiembrie 2016.

(Dacă întâmpinați dificultăți la deschiderea fullscreen a broșurii sau dacă accesați situl de pe telefonul mobil vă rugăm faceți click pe acest link.)